Njoftim

Pagesa të shpejta me tarifa speciale fikse me anëtaren e Grupit NLB, NLB Banka Shkup


Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se NLB Banka sh.a. Prishtinë, si pjesë e Grupit NLB, institucionit më të fuqishëm bankar në Slloveni dhe një ndër më të rëndësishmit në regjion, nga data 1 Gusht 2016 do të aplikoj tarifa fikse për persona juridik për pagesa dalëse dhe hyrëse ndërkombëtare të kryera përmes e-klik nga NLB Banka Prishtinë në NLB Banka Shkup dhe anasjelltas. Çmimi fiks prej 5€ do të aplikohet vetëm për pagesat dalëse të kryera përmes e-klik të personave juridik. Pagesat do te kryhen brenda një ore.

Ky shërbim është realizuar me qëllim të mbështetjes së aktiviteteve të bizneseve ndërkombëtare të klientëve tanë duke ju ofruar pagesa ndërkombëtare të shpejta dhe me çmime të ulëta.

August 1, 2016