Njoftim


Të nderuar qytetarë!

Ju njoftojmë se Ekspozitura në Viti duke filluar nga data 18.09.2017 do të vendoset në lokacionin e ri në Rr. Adem Jashari (afër Stacionit të Policisë).

Gjithashtu, edhe Ekspozitura në Dardanë duke filluar nga data 18.09.2017 do të vendoset në lokacionin e ri në Rr. “Skënderbeu” p.n.

Të gjithë qytetarët, nga kjo datë mund të vazhdojnë t’i kryejnë shërbimet bankare në njësinë e re në Viti në Rr. Adem Jashari (afër Stacionit të Policisë) dhe në Dardanë në Rr. “Skënderbeu” p.n.

 

www.nlb-kos.com

qendrakontaktuese@nlb-kos.com

T: +381 (0)38 240 230 100

August 18, 2017