Njoftim


Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë se nga sot, NLB Banka ka lansuar produktin e ri kreditor “Visa Credit Business”.

VISA Credit Business është kartelë kreditore për klientët juridik e cila mund të përdoret për pagesa të ndryshme përmes pikave të shitjes, internetit, apo për tërheqjen e të hollave nga bankomati brenda dhe jashtë Kosovës përmes secilës bankë që ka marrëveshje me VISA-n. Limiti i kartelës aprovohet paraprakisht nga Banka.

 

Ju mirëpresim!

 

June 1, 2016