Kredi për blerje të veturës

Mos ecni në këmbë. NLB Banka ju ofron mundësi të shkëlqyeshme që edhe ju te keni një veturë të ëndërrave

Kredi për blerje të veturës

Keni menduar ndonjëherë për të gjitha gjërat që ju nevojiten? Pastaj jeni shqetësuar sepse nevojat dhe preferencat e juaja dhe të familjes tuaj ndryshojnë shumë shpesh dhe shpejtë!

 

Keni  nevojë për të studiuar, dëshironi të bleni veturë, keni nevojë të investoni në banesën apo shtëpinë tuaj apo planifikoni të krijoni familje dhe keni nevojë të bleni apo ndërtoni shtëpi apo banesë?

 

NLB Banka përkujdeset për të gjitha kërkesat dhe dëshirat tuaja!

 

NLB Banka ju mbështetë gjatë tërë jetës me produktet e saja unike.

Dokumentacioni themelor për kredi për veturë

  • Kontrata e punës
  • Letërnjoftimi
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi
  • Kontrata mbi shitblerjen e veturës

Për të aplikuar për kredi në NLB Banka, duhet:

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka
  • Paga minimale mujore 120€