Kredi personale

Gëzoni familjen tuaj me një udhëtim, rregullo shtëpinë apo banesën tuaj, apo investo në vetën tënde përmes kredisë personale nga NLB Banka, deri në 10,000€ pa garantues dhe me mundësi te pagesës deri në 5 vite!

Kushtet e kredisë

Kredi personale deri në 10,000€ pa garantues

Mundësi pagese deri në 5 vite

Norma vjetore e interesit: 5.99%

Shpenzimet administrative: 0.50%

Norma efektive e interesit: 6.40%

Apliko tani dhe përfito kushte preferenciale në Comfort Card dhe mbitërheqje deri në 200% te pagës!

 

NLB Banka përkujdeset për të gjitha kërkesat dhe dëshirat tuaja!

 

Për të aplikuar për kredi në NLB Banka, duhet:

  • Të jeni banor i Republikës së Kosovës;
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka;
  • Paga minimale mujore 120€.