Kredi të mbuluar me depozit!

Kredi deri në 100% të depozitit tuaj

Kredi të mbuluar me depozit

Keni menduar ndonjëherë për të gjitha gjërat që ju nevojiten? Pastaj jeni shqetësuar sepse nevojat dhe preferencat e juaja dhe të familjes tuaj ndryshojnë shumë shpesh dhe shpejtë!

 

Keni  nevojë për të studiuar, dëshironi të bleni veturë, keni nevojë të investoni në banesën apo shtëpinë tuaj apo planifikoni të krijoni familje dhe keni nevojë të bleni apo ndërtoni shtëpi apo banesë?

 

NLB Prishtina përkujdeset për të gjitha kërkesat dhe dëshirat tuaja!

 

NLB Prishtina ju mbështetë gjatë tërë jetës me produktet e saja unike.

Dokumentacioni i kërkuar për kredi të mbuluar me depozit

  • Të keni të hapur llogari në NLB Prishtina
  • Letërnjoftimi