Llogaria rrjedhëse

Jeni lodhur nga pasiguria e mbajtjes së parave  me vete kudo që shkoni?

Keni nevojë për një vend të sigurtë të ruajtjes së të hollave të cilit mund t’i qaseni në çdo kohë?

Hapni llogarinë rrjedhëse në NLB Banka!

Pranoni pagën tuaj, realizoni pagesa dhe transfere të parave brenda dhe jashtë vendit.

 

Hapja e llogarisë rrjedhëse është falas dhe ju mund të tërhiqni para në çdo kohë përmes:

  • Të gjitha njësive të NLB Banka;
  • Kartelave VISA apo Master, 24/ 7 ditë në javë përmes bankomatëve;
  • Shërbimeve elektronike: E-banking, SMS Banking dhe Qendrës kontaktuese.

 

Dokumentet e nevojshme për qytetarët e Republikës së Kosovës:

  • Letërnjoftimi, pasaporta e lëshuar nga Institucionet e Republikës së Kosovës,
  • Patent shoferi, ose Pasaporta

 

Dokumentet e nevojshme për qytetarët e huaj, jo banorë të Republikës së Kosovës:

  • Pasaportë valide, dhe kartelë valide identifikimi;
  • Dëshmi mbi vendin, dhe bankën ku keni llogarinë.