.

Pako Festive

Bashkë me festat e fundvitit, ne ju sjellim edhe Pakon Festive!

Kjo pako ofrohet për të gjithë klientët me paga mujore stabile nga buxheti i Kosovës (shtetëror dhe publike), përfshirë edhe klientët që punojnë në kompani private.
Apliko për kredi tani dhe fillo pagesën e këstit të parë pas 3 muajve.

Poashtu përfitoni kartelën kreditore Comfort Card me mirëmbajtje FALAS për vitin e parë.

Dokumentet e nevojshme:

  • Kontrata e punës
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi