Per Qytetare

Gëzoni familjen tuaj me një udhëtim, rregullo shtëpinë apo banesën tuaj, apo investo në vetën tënde përmes kredisë personale...

Mos e humbni rastin të vizitoni botën dhe të përjetoni momente të paharruara që ju mbesin gjithmonë në kujtesë.

 ...

Është koha të reduktoni shpenzimet tuaja mujore. Investoni në pajisje me energji efiçente, mbroni mjedisin dhe kurseni duke ...

Jeni lodhur nga pasiguria e mbajtjes së parave  me vete kudo që shkoni?

Keni nevojë për një vend të sigurtë të ruajtj...

Posedoni të holla të cilat nuk ju nevojiten për një kohë të caktuar?

NLB Prishtina ju ofron mundësi të lehtë dhe të s...

Dëshironi t’ua siguroni fëmijëve tuaj të ardhmen?

Doni t’i vetëdijësoni qysh herët për rrugën e shkurtër drejt ...

Llogaria e depozitave të afatizuara është llogari që mund t’ju përshtatet shumë lehtë në planifikimin e kursimeve tuaja.

Keni nevojë për vetura të reja për kryerjen më të shpejt dhe efikase të punëve të ndryshme rreth biznesit?

NLB Banka dhe Kolegji Riinvest me marrëveshje për “Kredi për studime”

E-klik është një prej shërbimeve më të reja që ju mundëson kryerjen e shërbimeve bankare nga cilido vend që ka qasje në inte...