ANKAND PUBLIK PËR SHITJEN E AUTOMJETEVE

22 May, 2021

 NLB Banka i njofton të gjitha subjektet juridike dhe fizike mbi shpalljën e ankandit publik për shitjën e veturës që është në pronësi të Bankes, sipas përshkrimit vijues:


Lloji i Vetures:

HONDA

Numri i shasise: 

SHSRE6780FU512066

Numri i cilindrave: 

6

Modeli:

Hoda CR-V

Viti i prodhimit:

2016Numri i kilometrave në datën e inspektimit:

183900

Ngjyra:

E7M

Transmisioni:

Automatik

Kapaciteti (cm³):

1597

Fuqia e motorit (kË):

118

Derivati:

Diesel

Numri i dyerve:

5

Lloji i klimës:

Automatike

Targat:

LJ 053-BT

(Pa doganë)

Gjendja e përgjithshme e veturës:

E mirë

Koment/Vërejtje:

Nuk ka

Çmimi fillestar i shitjes në ankand publik:

9,000 €Shiqimi fizik i veturës që është në shitje, do të bëhet me datën 26.05.2021 prej orës 09:00 - 12:00, që gjendet në lokacionin në Prishtinë, Rr. “Ukshin Hoti” nr. 124.

Dorëzimi i ofertave bëhet në të njëjtën ditë më 26.05.2021 prej orës 13:00 - 15:30, duke i shkruar saktë të dhënat e veturës së këtij ankandi publik si dhe çmimin e ofertuar dhe pastaj ofertën e dorëzojnë të mbyllur në pliko (zarfë), në katin e dytë të Selisë Qëndrore të NLB Banka në Prishtinë, Rr. “Ukshin Hoti” nr. 124.

Vetura shitet sipas mënyres “AS IS” (ashtu siç janë) dhe çdo lloj reklamacioni i mëvonshëm nuk do të mirret në shqyrtim.

Pas hapjës së ofertave, Banka do ti njoftoj vetëm ofertuesit më të suksesshëm.


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×