Super Pako

Super ofertë, super pako!

Kjo Pako përmban produkte dhe shërbime të shumta të cilat do t’iu ndihmojnë që shërbimet bankare t’i kryeni më lehtë e më shpejtë.

Kartelë kreditore Comfort Card pa shpenzime të mirëmbajtjes për vitin e parë

Mbitërheqje pa provizion

Shërbime të ndryshme elektronike

Cilat kushte duhet t’i përmbushni?

  • Të jeni banor i Republikës së Kosovës,
  • Të jeni në marrëdhënie pune,
  • Të kaloni pagën në NLB Banka

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

  • Letërnjoftimi i lëshuar nga Institucionet e Republikës së Kosovës,
  • Kontrata valide e punës,
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi.

 

Për më shumë informata rreth kushteve apo normave të interesit në Pako ju lutem referohuni në çmimoren zyrtare të bankës ose kontaktoni zyrtarin e bankës

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×