ANKAND PUBLIK

05 August, 2022 ANKAND PUBLIK PËR SHITJEN E ATM-ve

NLB Banka i njofton të gjitha subjektet juridike dhe fizike mbi shpalljën e ankandit publik për shitjën e ATM-ve që janë në pronësi të Bankes, sipas përshkrimit vijues:

Lloji I ATM-ve

Modeli

Viti i Prodhimit

"Upgrade" ne sistemin operativ

Sasia

Wincor Nixdorf

Procash 2050 XE USB

2009

Windows 7

28


Shiqimi fizik i ATM-ve që janë në shitje, do të bëhet me datën 12.08.2022 prej orës 09:00 - 12:00, në lokacioni me adresë, rreth 200 metra para hyrjes në lagjen “Marigona”, fshati Preoc.

Dorëzimi i ofertave bëhet në të njëjtën ditë më 12.08.2022 prej orës 13:00 - 15:30, duke e shkruar saktë çmimin e ofertuar dhe pastaj e dorëzojne të mbyllur në pliko (zarfë), në katin e dytë të Selisë Qëndrore të NLB Banka në Prishtinë, Rr. “Ukshin Hoti” nr. 124.

ATM-at shiten sipas mënyres “AS IS” (ashtu siç janë) dhe çdo lloj reklamacioni i mëvonshëm nuk do të mirret në shqyrtim.

Pas hapjës së ofertave, Banka do ti njoftoj vetëm ofertuesit më të suksesshëm.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×