Kredi deri në 10 vjet pa hipotekë

NLB Banka ofron kredi deri në 10 vjet pa hipotekë.

Pa hipotekë

Deri 30,000€

Deri në 10 vjet

Kredi per blerje, ndërtim apo renovim të shtëpisë

Kredi per blerje, ndërtim apo renovim të shtëpisë, me norma preferenciale të interesit dhe periudhë afatgjate kthimi.

  • Afati i kredisë deri në 10 vjet pa hipotekë;
  • Shuma e kredisë: deri në 30,000€;
  • Kartelë kreditore Comfort Card me mirëmbajtje falas për vitin e parë.

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

  • Letërnjoftimi për kredimarrësin dhe bashkëkredimarrësin;
  • Kontrata e punës për kredimarrësin dhe bashkëkredimarrësin;
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×