Kredi e shpejtë brenda 1 ore

Kredi e shpejtë me aprovim brenda 1 ore.

Deri në 15,000€

Brenda 1 ore

Norme preferenciale interesi

Kredi e shpejtë brenda 1 ore!

Keni nevojë urgjente për para? Bëj zgjidhjen e duhur me kredinë personale brenda vetëm një ore!

Kredia personale mundëson që klienti brenda 1 ore të ketë paratë në llogarinë bankare në NLB Banka dhe vlera maksimale e kredisë së produktit është deri në 15,000€ varësisht nga kapaciteti financiar i klientit.

  • Pa bashkëhuamarrës,
  • Pa garantues,
  • Pa kolateral,
  • Pa pengun mbi pagën për klientët që pranojnë pagën në NLB Banka!

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

  • Letërnjoftimi;
  • Kontrata e punës;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×