Ofertë për kredi me normë speciale interesi

Falenderim

Mbështetje

Financim

Kjo ofertë vlen për të gjithë punonjësit e Shëndetësisë, Forcës së Sigurisë së Kosovës, Policisë dhe Arsimit dhe vlen për të gjitha llojet e kredisë.

Kredi Personale

Kredi për blerje të veturës

Kredi Hipotekare

Kredi për renovim

Kredi deri në 10 vjet pa hipotekë

Kredi për pushime


Ju mund të aplikoni në degën më të afërt apo online këtu.


Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;  
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

                                

Dokumentet e nevojshme:

  • Letërnjoftimi;
  • Kontrata e punës;
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.

   

Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

                                

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×