Llogaria e depozitave me afat

Llogaria e depozitave të afatizuara është llogari që mund t’ju përshtatet shumë lehtë në planifikimin e kursimeve tuaja.

Siguri

Normë atraktive interesi

Na ndiqni në Facebook

Depozitë me afat

Kjo llogari përdoret kur ju synoni një interes më të lartë nga banka dhe atëherë kur mjetet e kursyera nuk ju nevojiten për një kohë të caktuar. Per këtë arsye ne kemi dizajnuar produktin “Depozitë me afat”

Interesi që do të fitoni në llogarinë e depozitës me afat varet nga koha për të cilën ju i afatizoni mjetet tuaja. Për depozitat me afat, ju mund të hapni llogarinë vetëm në valutën Euro.


Norma speciale interesi

NLB Depozita me afat ofrohet me norma speciale interesi. 

Kjo ofertë vlen deri më 30.09.2022. 

Për të përfituar nga oferta ju lutem telefononi tani në 049 930 124.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×