ANKAND PUBLIK

05 April, 2023 Ankandi parë publik për shitjen e paluajtshmërisë

NLB Banka i njofton të gjitha subjektet juridike dhe fizike për shpalljen e ankandit publik për shitjen e paluajtshmërisë që është në pronësi të NLB Banka.

Prona në shitje është banesë në sipërfaqe totale bruto 75.61 m² dhe ndodhet në katin e 4-të, në Prishtinë Rr. “Rrustem Statovci”, e ndërtuar në vitin 2005.

Banesa nuk posedon fletë poseduese sepse objekti në të cilin gjindet banesa nuk ka leje të ndertimit.

Banesës në shitje i mungon ndriçim natyror në të dy dhomat e gjumit.

Çmimi fillestar i shitjes në këtë ankand të parë publik është 45,000.00 €ur.

Dita e shiqimit fizik të pronës që është në shitje, bëhet me datën 12.04.2023prej orës 09:00 - 12:00, në rrugën “Rrustem Statovci”, Prishtinë, (në anën e djathtë të rrugës për në parkun e qytetit) dhe në të njëjtën ditë, të interesuarit mund të ofertojnë me shkrim duke i dorëzuar ofertat e tyre të mbyllura në pliko, prej orës 13:00 - 16:00, në Prishtinë, Rr. “Ukshin Hoti” nr. 124 në katin e II-të.

NLB Banka do ta kontaktoj vetëm ofertuesin më të volitshëm që shpallet blerës i paluajtshmërisë.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×