NLB Eko Kredi

Kurseni energji me zgjidhje efikase për shtëpinë apo banesën tuaj dhe jetoni një jetë të rehatshme dhe të sigurtë duke përdorur metoda më miqësore për mjedisin.

Më shumë

Na kontaktoni:

Qendra Kontaktuese

038 240 230 100

Na shkruani në email

qendrakontaktuese@nlb-kos.com

Zyra Qendrore

Rr. Ukshin Hoti nr. 124, Prishtinë

Njësitë e bankës dhe oraret

35 degë në tërë Kosovën

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×