Eko Kredi për Biznese

Është koha të reduktoni shpenzimet tuaja mujore. Investoni në pajisje me energji efiçente, mbroni mjedisin dhe kurseni duke investuar në biznesin tuaj. Ne ju financojmë këtë investim me norma të ulëta të interesit.

Më shumë

Na kontaktoni:

Qendra Kontaktuese

038 240 230 100

Na shkruani në email

qendrakontaktuese@nlb-kos.com

Zyra Qendrore

Rr. Ukshin Hoti nr. 124, Prishtinë

Njësitë e bankës dhe oraret

35 degë në tërë Kosovën

ATM

Lokacionet e Bankomatëve

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×