Rreth Nesh

NLB Banka, njëra ndër bankat më të suksesshme në Kosovë, përmes eksperiencës dhe njohurive të gjëra është duke luajtur rol esencial në zhvillimin e sektorit bankar. Suksesi ynë mbështetet në angazhimin tonë të fuqishëm për të ofruar shërbime cilësore, produkte të ndryshme bankare të krijuara në bazë të nevojave të klientëve, si dhe duke krijuar dhe mbajtur një lidhje dhe kujdes të veçantë ndaj klientëve tanë individual dhe afarist. Duke qenë pjesë e Grupit NLB, grupit më të fuqishëm bankar në regjion, NLB Banka është në pozitë të shkëlqyer për ti ndihmuar klientët e vet që ti arrijnë vizionet e tyre.

Na kontaktoni:

Qendra Kontaktuese

038 240 230 100

Na shkruani në email

qendrakontaktuese@nlb-kos.com

Zyra Qendrore

Rr. Ukshin Hoti nr. 124, Prishtinë

Njësitë e bankës dhe oraret

35 degë në tërë Kosovën

Bankomat

Lokacionet e Bankomatëve

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×