Njësitë e Bankës dhe oraret

Lokacionet e njësive të Bankës dhe orari i punës për njësi

Orari zyrtar i punës në Bankë është:

E hënë - E Premte
08:00 - 16:00

Ditëve të shtune dhe festave zyrtare në Rekpublikën e Kosovës në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, nuk punohet.


Nr. Filiali/ Ekspozitura Adresat E hënë- E premte Numri kontaktues
1 Filiali Prishtinë Rr. Ukshin Hoti nr. 124 , 10000 Prishtinë 08:00 - 16:00 038/744-085
2 Ekspozitura te Xhamia e Llapit Rr.Ilir Konushevci nr. 161 08:00 - 16:00 038/744-185
3 Ekspozitura Drenas Rr. Shaban Shala nr. 39 - 13000 Drenas 08:00 - 16:00 038/744-740
4 Ekspozitura Bregu i Diellit Qendra Tregëtare "Bregu i Diellit" në Prishtinë 08:00 - 16:00 038/744-195
5 Filiali Prishtinë (te kinemaja ABC) Rr. Rexhep Luci Nr. 11, 10000 Prishtinë 08:00 - 16:00 038/744-166
6 Ekspozitura Graçanicë Graçanica 08:00 - 16:00 038/744-920
7 Ekspozitura Prishtinë (te Lesna) Rr. Eqrem Çabej nr.4, 10000 Prishtinë 08:00 - 16:00 038/744-150
8 Ekspozitura Fushë Kosovë Rr. Nëna Terezë p.n. Fushë Kosovë 08:00 - 16:00 038/744-340
9 Ekspozitura Kastriot Rr. Hasan Prishtina nr. 64 08:00 - 16:00 038/744-360
10 Ekspozitura Lypjan Rr. Lidhja e Prizrenit 08:00 - 16:00 038/744-320
11 Filiali Gjilan Rr.Adem Jashari 116 08:00 - 16:00 038/744-210
12 Ekspozitura Viti Rr. Adem Jashari p.n. Viti 08:00 - 16:00 038/744-240
13 Ekspozitura Dardanë Rr. Skenderbeu p.n., Dardanë 08:00 - 16:00 038/744-260
14 Filiali Ferizaj Rr. Rexhep Bislimi nr. 105
08:00 - 16:00 038/744-300
15 Ekspozitura Kacanik Rr. Ismajl Raka p.n. 08:00 - 16:00 038/744-250
16 Ekspozitura Shtërpcë Rr. Kryesore p.n në Shtërpcë 08:00 - 16:00 038/744-231
17 Ekspozitura Hani i Elezit Rr. Adem Jashari p.n 08:00 - 16:00 038/744-330
18 Filiali Gjakovë Rr. Nëna Terezë nr. 363 08:00 - 16:00 038/744-406
19
Filiali Prizren Rr. De Rada p.n. 08:00 - 16:00 038/744-500
20
Ekspozitura Prizren Rr. Adem Jashari p.n. (Shadëvan) 08:00 - 16:00 038/744-514
21 Ekspozitura Suharekë Rr. Brigada 123, p.n. 08:00 - 16:00 038/744-570
22 Ekspozitura Rahovec Rr. Xhelal Hajda-Toni, p.n. - Rahovec, 08:00 - 16:00 038/744-580
23 Ekspozitura Malishevë Rr."Rilindja kombëtare"p.n., Malishevë 08:00 - 16:00 038/744-590
24 Filiali Pejë Rr. Isa Demaj p.n. 08:00 - 16:00 038/744-600
25 Ekspozitura Klinë Rr. Abedin Rexha p.n. në Klinë 08:00 - 16:00 038/744-680
26 Ekspozitura Istog Rr. Fadil Ferati Nr. 13 08:00 - 16:00 038/744-690
27 Ekspozitura Deçan Rr. Sali Çekaj, p.n. Deçan 08:00 - 16:00 038/744-660
28 Filiali Mitrovicë Rr. Afrim Zhitia p.n. - 40000 Mitrovicë 08:00 - 16:00 038/744-711
29
Ekspozitura Mitrovicë Rr. Mbreteresha Teuta nr.33 Mitrovicë 08:00 - 16:00 038/744-704
30
Ekspozitura Mitrovica Veriore Kralja Petra nr. 125 në Mitrovicë Veriore 08:00 - 16:00 038/744-735
31 Ekspozitura Vushtrri Rr. "Hasan Prishtina" nr.122. 08:00 - 16:00 038/744-760
32 Ekspozitura Skenderaj Rr. 28 Nëntori p.n. 08:00 - 16:00 038/744-750
33 Filiali Podujevë Rr.Zahir Pajaziti p.n. në Podujevë 08:00 - 16:00 038/744-950

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×