NLB Kartela debitore është e lidhur direkt me llogarinë tuaj personale, e cila ju mundëson përdorimin e saj në vend dhe jashtë vendit për kryerjen e pagesave në pikat e shitjes, ose për tërheqjen e parave të gatshme nga bankomati.

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×