Depozitimet

Dropbox - mënyra më e lehtë për deponimet e biznesit tuaj.

Shërbimi për depozitim të mjeteve në DropBox është një produkt i ofruar nga Banka për klientët juridik të saj, duke ju mundësuar atyre depozitimin e mjeteve në shuma të mëdha 24 orë në 7 ditë në javë, gjithashtu kreditim të shpejt të llogarisë varësisht nga koha e depozitimit. Pas nënshkrimit të marrëveshjes me Bankën, klienti pranon kartela të veçanta për shërbimin (varësisht nga numri i agjentëve), formularët dhe qeset për depozitimin e mjeteve.

Dropbox gjendet në rr. Ukshin Hoti, nr 124, Prishtinë.

Për më shumë informacione, ju lutem kontaktoni zyrtarët tuaj bankarë ose telefononi në Qendrën Kontaktuese ne 038 240 230 100 për t’u lidhur me Departamentin e Korporatave.


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×