Llogaria rrjedhëse

Llogaria rrjedhëse ju mundëson kryerjen e të gjitha transaksioneve bankare si dhe qasje në paratë tuaja, përmes kartelës debitore ju mund të bëni tërheqjen apo deponimin e mjeteve në bankomatët e NLB Bankës të shpërndarë në gjithë territorin e Kosovës.

Siguri

Qasje në paratë tuaja 24/7

Qasje e lehtë në paratë tuaja

Hapni llogarinë rrjedhëse në NLB Banka!

Llogaria rrjedhëse ju mundëson kryerjen e të gjitha transaksioneve bankare si dhe qasje në paratë tuaja, përmes kartelës debitore ju mund të bëni tërheqjen apo deponimin e mjeteve në bankomatët e NLB Bankës të shpërndarë në gjithë territorin e Kosovës.

Llogaria rrjedhëse në NLB Banka ju ofron një vend të sigurt për të mbajtur paratë tuaja në këto valuta:

EUR - Euro

USD – Dollar Amerikan

CHF - Franga zvicerrane

GBP – Pound britanik

AUD – Dollar Australian

CAD - Dollar Kanadez

HRK - Kuna kroate

DKK - Korona daneze

NOK - Korona norvegjeze

SEK - Korona suedeze

Përparësitë

Përmes shërbimit e-banking ju mund ta menaxhoni llogarinë tuaj rrjedhëse në çfarëdo kohe dhe kudo që gjendeni, të krijoni urdhëresa automatike të pagesave, të paguani faturat e ndryshme, dhe shumë shërbime tjera.

Dokumentet e nevojshme:

Për persona rezident në Republikën së Kosovës nevojiten këto dokumente: 

  • Dokument identifikues (letërnjoftim apo pasaportë)
  • Një deshmi mbi adresen (certifikata e vendbanimit, faturë komunale me adresë etj.)


Për persona jo rezident në Republikën së Kosovës, nevojiten këto dokumente: 

  • Pasaportë me numër indentifikues
  • Një deshmi mbi adresen e përhershme dhe adresën e përkohshme në Kosovë.


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×