Kartela Kreditore Mastercard

MasterCard Kredit është kartelë kreditore e cila mund të përdoret për pagesa të ndryshme përmes POS, blerje në internet, apo edhe për tërheqjen e të hollave nga Bankomati brenda dhe jashtë Kosovës.

deri në 36 këste

I sigurtë

Pagesa në Internet

Përparsitë kryesore:

Përparësia e kësaj kartele qëndron në faktin se pagesat mund të bëhen përmes secilës Bankë që ka marrëveshje me MasterCard, ndërsa kthimi i
borxhit bëhet me këste. Varësisht nga shuma e shfrytëzuar, klientët mund ta kthejnë borxhin prej 1 deri në 36 muaj.

 

Numri i kësteve sipas shumës
Shuma e tërhequr / paguar Nr. i kësteve
0 €- 50 € / 3 muaj
51 € – 100 € / 5 muaj
101 € – 300 € / 10 muaj
301 € – 500 € / 12 muaj
501 € – 700 € / 14 muaj
701 € – 1,000 € / 16 muaj
1,001 € – 1,500 € / 18 muaj
1,501 € – 2,500 € / 24 muaj
2,501 € – 3,500 € / 28 muaj
3,500 € – 5,000 € / 36 muaj

Çfarë të bëni në rast të humbjes ose vjedhjes së kartelës?

Ju duhet ta bllokoni kartelën tuaj menjëherë në mënyrë që ta mbroni nga keqpërdorimet e mundshme.
Kartelën mund ta bllokoni duke e lajmëruar në telefon çdo ditë nga ora 08:00-24:00 në numrin 038 240 230 100, dhe të njëjtën gjë  mund ta bëni edhe gjatë orarit të punës në çdo degë të NLB Banka.

 

SHKARKO “INFORMACIONI PARAKONTRAKTOR PER MASTER INSTALLMENT”

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×