Mbitërheqja

NLB Banka ju mundëson mbitëheqje deri në 300% të pagës suaj.

Shuma e mbitërheqjes: deri në 300% të pagës

Afati i mbitërheqjes: deri në 36 muaj

Qasje 24/7 në mjete

Mbitërheqja

NLB Banka ju ofron Mbitërheqje deri në shumën prej tre pagave në çdo kohë dhe mundësi për shfrytëzim në çdo vend. Interesi për këtë produkt paguhet vetëm për shumën e shfrytëzuar.

Shuma e shfrytëzuar mund të kthehet në afat të kontratës deri në 36 muaj.

Mbitërheqja mund të shfrytëzohet 24/7, deri në limitin e caktuar, përmes rrjetit tonë të bankomatëve të shpërndarë në të gjithë Kosovën.

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës,
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

  • Letërnjoftimi;
  • Kontrata e punës;
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×