Qendra kontaktuese

10 October, 2022 Qendra Kontaktuese është shërbim telefonik i integruar, me shërbimin Automat folës nga i cili mund të merrni informata të shumta përmes Kodit identifikues.

Zyrtarët e qendrës kontaktuese janë në dispozicion për ju 14 orë në ditë, 7 ditë në javë, nga ora 8:00 - 22:00.

Gjithashtu ne ofrojmë edhe shërbimin automat folës nga i cili mund të merrni informata të inçizuara, varësht nga interesimi juaj. Informata automatike mund të jenë:   

  • Gjendja e llogarisë, kredisë, depozitit, kartelës, etj,
  • Informacione për qarkullimin,
  • Lista e kurseve të këmbimit,
  • Informacione të përgjithshme (p.sh. dita e pagesës së pensioneve, pagesës së pagave etj.).

Ju mund të thërrisni në numrin 038/ 240 230 100 ku mund të informoheni rreth bankës, produkteve apo shërbimeve tona, apo të shkruani në e-mail adresën: qendrakontaktuese@nlb-kos.com

Për komente, sygjerime apo ankesa, ju mund të na kontaktoni përmes e-mail adresës: sherbimiperkliente@nlb-kos.com

Numri PA PAGESË në rast të ankesave 0800 50 444.

Gjithashtu, ju mund të kontaktoni Qendrën Kontaktuese përmes WebChat në webfaqen zyrtare të Bankës apo ViberChat duke skanuar QR kodin më poshtë:

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×