Kredi e shpejtë brenda 10 minutave

NLB Kredi Personale

Kredi e shpejtë

Deri në 15,000€

Brenda 10 minutave

Kredi e shpejtë brenda 10 minutave!

Mundësia juaj për zgjidhje të shpejtë me Kredinë Personale nga NLB Banka. Deri në 15,000 euro, brenda 10 minutave.

  • Pa bashkëhuamarrës,
  • Pa garantues,
  • Pa kolateral,
  • Pa pengun mbi pagën për klientët që pranojnë pagën në NLB Banka!

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

  • Letërnjoftimi;
  • Kontrata e punës;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.


APLIKO ONLINE KËTU

Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×