Llogaria e kursimit

NLB Banka në mënyrë të vazhdueshme promovon kulturën e të kursyerit duke ju ofruar  mundësi të lehtë dhe të sigurt të të kursyerit përmes llogarisë së kursimit.

Siguri

Stabilitet financiar

Normë preferenciale interesi

Llogaria e kursimit ofrohet në valutën Euro.

Llogaritë e ndryshme të kursimit ju mundësojnë t’i kurseni të hollat tuaja dhe ndërkohë të fitoni edhe interes. Interesi llogaritet në baza ditore dhe ju kreditohet në llogarinë e kursimit në fund të çdo muaji.

Ne ju ofrojmë poashtu edhe urdhëresën e përhershme  përmes së cilës kurseni vlera të caktuara të hollash duke i transferuar në mënyrë automatike nga llogaria rrjedhëse në llogarinë e kursimit. Transfer të mjeteve mund të bëni edhe përmes NLB e-klik (e-banking).

Informatë për hapjen e llogarisë:

  • Hapja e llogarisë falas;
  • Qasje në paratë tuaja në secilën njësi të bankës;
  • Llogaria e kursimit ofrohet në valutën Euro.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×