Kredi Personale

Rruga juaj drejt fleksibilitetit financiar fillon sot!

Shuma e kredisë: deri ne 35,000€

Afati i kredisë: deri ne 10 vite

Oferta vlen deri më 31.05.2024

Oferta

Apliko për kredi personale deri 35,000€ me afat kthimi deri në 10 vite dhe përfito nga oferta. 

 • Norma nominale e interesit: 4.99%,
 • Shpenzimet administrative: 0.00%,
 • Master Comfort Card për pagesa deri në 36 këste, pa interes,
 • Mbitërheqje deri në 300% të pagës ( për klientër e rinjë), 

Dhe dhuratë për mirëseardhje për klientë të rinjë, 1 vit mirëmbajtje falas për pako të llogarisë e cila ju përshtatet: https://nlb-kos.com/sq/produktet/pakot

Shembull i kredisë:

 • Shuma e kredisë: 35,000€
 • Afati i kredisë: 120 muaj
 • Provizioni: 0.00%
 • Norma nominale e interesit: 4.99%
 • Norma efektive e interesit: duke filluar nga 5.10%
 • Kësti mujor: 371.07€

Shuma totale që klienti duhet t’ia kthej Bankës deri në fund të afatit të kontraktuar është 44,528.98€

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

 • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
 • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

 • Letërnjoftimi;
 • Kontrata e punës;
 • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi;
 • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×