Ekspres Kredi deri në 5,000€

Ofertë speciale për ju që pranoni pagën CASH!Shuma maksimale: 5,000€

Afati i kredisë: deri në 60 muaj

Informata

Jeni në marrëdhënie pune por pranoni pagë Cash? 

Kushtet për financim nga NLB Banka janë si në vijim:

 • Shuma maksimale e kredisë: 5,000€,
 • Afati i kredisë: deri në 60 muaj,
 • Norma nominale e interesit: 9.50%,
 • Norma efektive e interesit: Duke filluar nga 10.39%,
 • Shpenzimet administrative: 1.00%.
 • Sigurimi i jetës.


Shembull:

 • Shuma maksimale e kredisë: 5,000€,
 • Norma nominale e interesit: 9.50%,
 • Norma efektive e interesit duke filluar me: 10.39%,
 • Shpenzimet administrative: 1.00%,
 • Maturiteti: 60 muaj,
 • Sigurimi i jetës,
 • Kësti mujor: 104.99 Euro.


Shuma totale që klienti duhet t’ia kthej Bankës deri në fund të afatit të kontraktuar është 6,299.35 Euro.

Shënim: Norma efektive e interesit është përllogaritur për afatin maksimal te kredise.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×