NLB Depozita me afat

Kursimi është siguri, ndërsa siguria juaj jemi ne.

Siguri

Normë speciale interesi

Depozitë me afat

Kurseni në NLB Banka dhe përfitoni siguri dhe normë preferenciale të interesit për depozitën që i përshtatet më së miri planit tuaj të kursimit.

  • Depozita me afat në NLB ofrohet për 1, 2, 3 dhe 5 vjet;
  • Normë preferenciale e interesit;
  • Depozita me afat mund të hapet në valutën Euro;
  • Interesi përfitohet në datën e maturimit të depozitës në baza vjetore;
  • Marrëveshja bëhet në të gjitha degët e Bankës.


Ju keni mundësi që përmes aplikacioneve tona e-banking dhe m-banking të shikoni interesin që përfitoni dhe menaxhoni kursimet tuaja 24/7.

Nëse e anuloni depozitën tuaj përpara datës së caktuar në kontratë, atëherë humbet interesi.

Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×