NLB kartela kreditore mund të përdoret për pagesa të ndryshme përmes POS, blerje në internet, apo edhe për tërheqjen e të hollave nga Bankomati brenda dhe jashtë Kosovës dhe mundëson pagesën në këste.

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×