Në NLB Banka ju mund të hapni llogari rrjedhëse, llogari të kursimeve, llogari për fëmijë dhe llogari të depozitave me afat.

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×