NLB Pay - Kuleta Digjitale

Me metodën më moderne të pagesës – kuleta digjitale NLB Pay.

E ardhmja është këtu sot!

 

Me metodën më moderne të pagesës – NLB Pay kuleta digjitale në telefonin mobil

Kuleta digjitale NLB Pay ju mundëson të kryeni pagesa pa kontakt në POS terminalet në vend dhe jashtë vendit. Kuleta digjitale NLB Pay përdor teknologjinë NFC dhe pagesat mund të bëhen me kartelat e pagesës NLB Mastercard dhe Visa të NLB Banka që digjitalizohen në kuletën tuaj digjitale NLB Pay. Metoda e pagesës është e thjeshtë, e shpejtë dhe e sigurt. Për të bërë një pagesë, ju duhet vetëm ta vendosni telefonin tuaj mobil në një POS terminal pa kontakt, prisni për sinjalin dhe pagesa është e përfunduar.

 

Kuleta digjitale NLB Pay

 

Kuleta digjitale NLB Pay mund të përdoret në telefonat Android (Lollipop 5.0 dhe më të lartë) që mbështesin teknologjinë NFC (Near Field Communication).

Udhëzime për aktivizimin dhe përdorimin e NLB Pay

 

Parakushtet për përdorimin e kuleta digjitale NLB Pay:

 • Telefona të mençur me sistem operativ Android (Lollipop 5.0 dhe më të rinj) dhe me NFC
 • Çdo kartelë e pagesës NLB MasterCard dhe Visa.

Aktivizimi i kuleta digjitale NLB Pay:

 • Në dyqanin e Google Play, gjeni aplikacionin NLB Pay Kosova dhe shkarkoni atë
 • Shkruani NUI (numrin unik të identifikimit të qytetarit) dhe 4 shifrat e fundit të njërës nga kartelat e pagesës NLB MasterCard ose Visa (numri i kartelës është në pjesën e përparme të kartelës).
 • Sigurohuni që numri i shfaqur në telefonin tuaj mobil të jetë i saktë. Ju do të merrni SMS tekstin me fjalëkalimin OTP në numrin e telefonit në mënyrë që të mund të aktivizoni kuletën digjitale NLB Pay.
 • Shkruani fjalëkalimin e OTP që keni marrë përmes SMS
 • Zgjidhni një fjalëkalim 4-shifror dhe aktivizoni kuletën tuaj digjitale (fjalëkalimi nuk duhet të jetë i njëjtë me 4 shifrat e fundit të kartelës suaj).

  

Si të filloni të përdorni kuletën digjitale NLB Pay?

 

1. SHKARKIMI

Në Google Play, ju mund të shkarkoni aplikacionin NLB Pay Kosova në telefonin tuaj. 

Shkarko aplikacionin NLB Pay

 

Nëse keni ndryshuar telefonin tuaj mobil dhe keni nevojë për ndihmën tonë gjatë instalimit, mund të na kontaktoni në qendrakontaktuese@nlb-kos.com ose në numrin e telefonit 0800 50 444.

Digjitalizimi i kartelës NLB MasterCard:

 • Duke shtypur simbolin “+” ju do të shihni të gjitha kartelat që mund ti digjitalizoni.
 • Zgjidhni kartelat e dëshiruara nga oferta
 • Konfirmo kartelën e zgjedhur
 • Prisni derisa digjitalizimi i kartelës të përfundojë dhe pastaj mund të digjitalizoni kartelat e tjera.

Vërejtje/Informim:

 • Zgjidhni kartelën Mastercard ose Visa të NLB që ju përdorni më shpesh për të paguar si kartelën tuaj primare.
 • Përcaktoni kuletën tuaj digjitale si një kuletë prioritare për pagesa:

* në NLB Pay: Cilësimet – Vendosni si kuletën bazë të mobilit ose Settings – Set default wallet

ose

* cilësimet e telefonit

 • Nëse nuk jeni në gjendje të identifikoheni në kuletën digjitale të NLB Pay, sigurohuni që të keni një proxy të regjistruar në cilësimet e “rrjetit mobil”. Nëse e njëjta gjë është e shkruar, ajo duhet të fshihet.

Kuleta digjitale NLB Pay, për shkak të kërkesave të sigurisë të sistemeve të kartelave, nuk punon në telefonat mobil me parametrat e ndryshuar të fabrikës ose telefonat që kanë ndryshuar kodin e para programuar (ndërprerja e sigurisë – “rootani” telefona mobil). Gjithashtu, nuk funksionon nëse telefoni juaj nuk është i siguruar / mbyllur me të paktën një veçori të sigurisë – PIN, gjurmë gishtash, njohje fytyre

 

Kuleta digjitale NLB Pay ofron sigurinë më të lartë të mundshme për përdoruesit

 

Qasje dhe përdorim i sigurt

Për qasje të sigurtë në kuletën tuaj digjitale ne kemi mundësuar disa mënyra:

 • Qasja në aplikacion aktivizohet duke përdorur fjalëkalimin 4-shifror, të cilin e specifikoni kur aktivizoni kuletën tuaj digjitale
 • Kuleta digjitale nuk mund të aktivizohet dhe të përdoret në rast se telefoni mobil nuk është i siguruar me të paktën një veçori sigurie – PIN, gjurmë gishtash, njohje fytyre.

 

Kuletën digjitale NLB Pay mund ta përdorni me lehtësi edhe me gjurmë gishtash.

 

Detajet e kartelës

Të gjitha pagesat e bëra përmes kuletës digjitale NLB Pay ruhen në seksionin »Detajet«

 

2 AKTIVIZIMI                                          

Shkruani NUIQ dhe 4 shifrat e fundit nga MasterCard ose Visa kartela dhe ndiqni hapat

Mos harroni të aktivizoni NFC!


3 PËRDORIMI 

Për pagesë hape telefonin tënd mobil dhe afroje pranë terminalit POS e ardhshëm

Nëse e keni humbur ose u është vjedhur telefoni juaj mobil, mund të kontaktoni numrat e telefonit 038 744 100 ose 0800 50 444.


Porositni kartelë NLB MasterCard dhe Visa dhe bëhu përdorues i kuletës digjitale NLB Pay

Apliko këtu

Porositni në Degë

Ju gjithashtu mund të merrni kartelat e pagesës NLB MasterCard dhe Visa duke vizituar degën tonë dhe duke bërë kërkesën për pajisje me kartelën MasterCard dhe Visa.

Njësitë e Bankës

Shpenzimet

 

Shkarkimi i aplikacionit të kuletës digjitale nga Google Play store Falas
Përdorimi i kuletës digjitale NLB Pay Kosova Falas

 

Afatet dhe kushtet e përgjithshme

 

Kushtet e përgjithshme për përdorim të kuletës digjitale NLB Pay Kosova

Kushtet e përgjithshme për përdorim të kuletës digjitale NLB Pay Kosova

 

Marrëveshja e përdorimit të Licencës NLB Pay

Marrëveshja e përdorimit të Licencës NLB Pay

 

Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

 

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×