Kartela Deponuese për Agjentët e klientëve të Biznesit

NLB Banka lansuar produktin “Kartela Deponuese për Agjentët e klientëve të Biznesit”, produkt ky i dedikuar vetëm për deponime kesh në bankomat të NLB Banka. Kartela do të jetë pa provizion. 

Të gjithë Agjentët e juaj të autorizuar, të cilët deri më tani kanë realizuar deponime të pazareve ditore në sportelet e bankës, tani e kanë mundësinë që këto deponime t’i realizojnë përmes bankomatëve (ATM Depozitor). 

Për t’u pajisur me kartelën deponuese, agjenti duhet te autorizohet në llogarinë e biznesit dhe ky autorizim vlen vetëm për deponime cash në bankomat, që nënkupton se NUK ka të drejtë në asnjë transaksion TJETËR. 

Autorizimi i agjentëve bëhet vetëm me kërkesë të përfaqësuesit të biznesit. 

Për cdo informatë mund të kontaktoni degën më të afërt apo Qendrën Kontaktuese në 038 744 100.


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×