VISA Classic Debit Business

Është kartelë debiti e lidhur direkt me llogarinë e kompanisë tuaj, e cila ju mundëson përdorimin e saj në vend dhe jashtë vendit për kryerjen e pagesave në pikat e shitjes, ose për tërheqjen e parave të gatshme nga bankomati.Provizioni në NLB POS Terminale 0%

Limiti ditor në bankomat 1000 €

Limiti ditor në POS Terminale 1500 €

Visa Classic Business

Kartela debitore dedikuar bizneseve (personave juridik), përmes së cilës bizneset mund të kenë qasje në llogarinë e tyre rrjedhëse duke kryer tërheqje në ATM, blerje në POS të NLB Bankës pa provizion, blerje në internet etj. Veçori të kësaj kartele janë mundësia e pagesës për:

 

  • Tërheqjen e Cash-it brenda dhe jashtë shtetit;
  • Pagesa në POS-a pa kontakt (CONTACTLESS) deri në shumën 15€ pa nevojë për dhënje të PIN-it.
  • Blerje në internet;
  • Rezervim të veturave – Rent a car, rezervim të hoteleve ose rezervim të biletave për udhëtim;
  • Kontrollimin e bilancit të llogarisë përmes bankomatëve;
  • Pagesa në POS kudo që është e vendosur shenja VISA;
  • Tarifa të ulëta për shërbimet brenda grupit NLB;
  • Limiti ditor për tërheqje përmes ATM është 1,000€.

Çfarë duhet të bëni në rast të humbjes apo vjedhjes së kartelës suaj?

Ju duhet ta bllokoni kartelën tuaj menjëherë në mënyrë qe ta mbroni nga keqpërdorimet e mundshme.
Kartelën tuaj mund ta bllokoni duke e lajmëruar në telefon çdo ditë nga ora 08:00-24:00 në numrin 038 240 230 100, të njëjtën gjë ju mund t’a bëni edhe gjatë orarit të punës në çdo degë të NLB Banka

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×