Kredi për Mjete Qarkulluese

NLB Banka ofron kredi për mjete qarkulluese me afat kthimi deri në 36 muaj.

Normë atraktive e interesit

Këste fleksibile sipas sezonalitetit

Deri në 36 muaj

Kredi për Mjete Qarkulluese

  • Shuma e kredisë sipas kërkesës dhe nevojës së klientit;
  • Afati i kredisë deri në 36 muaj;
  • Mundësia e kthimit të kredisë me këste të rregullta dhe jo të rregullta sipas kërkesës së klientit  varësisht nga sezonaliteti i veprimtarive të caktuara të bizneseve.

Dokumentet e nevojshme:

  • Dokumentet e regjistrimit të biznesit; 
  • Kopja e letërnjoftimit apo pasaportës së përfaqësuesit ligjor të subjektit juridik; 
  • Të dhënat e nevojshme financiare; 
  • Dokumentet valide të pengut apo hipotekës; 
  • Faturat për furnizim me mall;
  • Dokumente tjera sipas nevojë.

Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×