Linja kreditore

Linja kreditore është e ngjashme me mbitërheqjen. NLB Banka për ju krijon fonde të posaçme të linjës kreditore! Ju do të paguani interes vetëm për aq kohë sa i shfrytëzoni mjetet, bëni pagesa dhe transfere në bazë të faturave përmes llogarisë në NLB Banka.

Normë atraktive e interesit

Paguani interes vetëm për aq kohë sa shfrytëzoni mjetet

Vazhdimi i afatit, kur brenda peridhës paraprake linja kreditore është kthyer në zero

Mundësitë e shfrytëzimit të Linjës kreditore:

  • Shuma e Linjës kreditore 1/5 e qarkullimit vjetor përmes NLB Banka (për klientët e ri merret për bazë qarkullimi vjetor në bankat tjera);
  • Afati i Linjës kreditore deri në 12 muaj.

Dokumentet e nevojshme për Linjë Kreditore:

  • Dokumentet e regjistrimit të biznesit; 
  • Kopja e letërnjoftimit apo pasaportës së përfaqësuesit ligjor të subjektit juridik; 
  • Të dhënat e nevojshme financiare; 
  • Dokumentet valide të pengut apo hipotekës; 
  • Faturat për furnizim me mall;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.

Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×