Kredi për bujqësi

Kreditë për bujqësi lejohen për klientët të cilët aktivitetin kryesor e kanë bujqësinë, merren me prodhimin dhe kultivimin e produkteve bujqësore.

Normë preferenciale e interesit

Këste të rregullta dhe fleksibile

Këshilla dhe mbështjete afariste

Këto kredi mund të shfrytëzohen për këto qëllime:

 • Financimi i kërkesave për mjete qarkulluese (blerjen e lëndës së parë: farërave, pesticideve, derivateve, etj.);
 • Financimi i ndërtimit, rindërtimit apo renovimit të objekteve bujqësore;
 • Blerja e teknologjisë, veglave te punës dhe pajisjeve tjera;
 • Shuma e kredisë sipas kërkesës dhe nevojës së klientit;
 • Norma preferenciale të interesit.

Dokumentet e nevojshme për kredi:

 • Dokumentet e regjistrimit të biznesit;
 • Kopja e letërnjoftimit apo pasaportës së përfaqësuesit ligjor të subjektit juridik;
 • Të dhenat e nevojshme financiare;
 • Dokumentet valide të pengut apo hipotekës;
 • Plani investiv (për kreditë investive).
 • Dokumente tjera sipas nevojës.

Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×