WebChat

10 October, 2022 Si të kontaktoni pëmes WebChat me zyrtarët në Qendrën Kontaktuese?

Në webfaqen zyrtare të NLB Bankës në linkun www.nlb-kos.com gjeni mundësinë që të kontaktoni direkt me zyrtarin e Bankës online duke klikuar në “Bisedo me ne” që gjendet në anën e djathtë në fund të faqes.

Klikoni në butonin “Bisedo me ne” dhe hapet dritarja e komunikimit. Përzgjedhni opsionin Bisedë, shënoni emrin tuaj dhe klikoni në “Fillo bisedën”


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×