SMS Banking

Tani nuk keni nevojë që të dilni nga shtëpia për ta ri-mbushur pakon tuaj të televizionit, internetit (IPKO), celularit (Vala dhe IPKO), telefonit fix (IPKO), si dhe shikimin e bilancit tuaj në llogari. Ri-mbushjen tani mund t’a realizoni shumë thjeshtë,

Si realizohen mbushjet

Pako e IPKO-s DuoTV (Televizion dhe Internet)

Dërgohet një SMS nga celulari juaj në numrin 50444 me tekstin e shënuar në mesazh duotv hapësirë usename

 

Shembull

duotv username

Pako e IPKO-s DuoFix (Internet dhe Telefonia fixe)

Dërgohet një SMS nga celulari juaj në numrin 50444 me tekstin e shënuar në mesazh duofix hapësirë usename

Shembull

duofix username

Pako e IPKO-s Interneti

Dërgohet një SMS nga celulari juaj në numrin 50444 me tekstin e shënuar në mesazh internet hapësirë usename

Shembull

internet username

Pako e IPKO-s Televizioni

Dërgohet një SMS nga celulari juaj në numrin 50444 me tekstin e shënuar në mesazh tv hapësirë usename

Shembull

tv username

Mbushja e Celularit me SMS (Vala dhe Ipko) 

Dërgohet një SMS nga celulari juaj në numrin 50444 me tekstin e shënuar në mesazh shkruani numrin e telefonit të cilin dëshironi ta mbushni, hapësirë, shumën e dëshiruar

Shembull

04xxxxxxx 5


Këtë shërbim mund ta shfrytëzojnë edhe të afërmit tuaj, pasi që, Ju mund ti autorizoni edhe 5 numra të tjerë për të bërë mbushjen e celularit nga llogaria juaj.
Limiti ditor i mbushjes është sipas dëshirës, prej 1€ deri në 100€. Çdo numër i autorizuar mund ta ketë limitin e mbushjes të ndryshëm.

SMS për shikimin e gjendjes së llogarisë bankare:

Në SMS shkruani tekstin:


bilanci

dërgo në numrin 50444

Nga Banka do t'iu kthehet SMS përgjigje e cila ju informon për gjendjen e llogarisë suaj bankare, minusin e lejuar dhe pesë transaksionet e fundit.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×