Çka është Contactless?

Paguani shpejt, lehtë dhe sigurt me kartelat pa kontakt – contactless!

Shpejt

Lehtë

Sigurt

Çka është Contactless?

Paguani shpejt, lehtë dhe sigurt me kartelat pa kontakt – contactless!

 

Contactless është një mënyrë e shpejt, e lehtë dhe e sigurt për të paguar me kartelë në POS terminale për blerjet që kushtojnë deri në €15 pa pasur nevojë të shtypni PIN kodin tuaj.

Ku mundem ta përdor kartelën Contactless?

Contactless pagesat tashmë pranohen në një gamë të gjerë të dyqaneve, bareve, kafeneve dhe restoranteve. Ato gjithashtu pranohen edhe në shumë mjedise të pambikëqyrura si në makinat shitëse.

POS terminalet që pranojnë pagesa pa kontakt -contactless do ta kenë të shfaqur simbolin pa kontakt në terminal.

Beneficionet e kartelës Contactless

Pagesat me kartelë Contactless janë projektuar për ta bërë jetën përdorimin e kartelës më të lehtë për konsumatorët.


Është e shpejt

Prekni kartelën contactless me lexuesin e POS terminalit, për të paguar brenda pak sekondash.

 

Është e lehtë

Nuk ka nevojë për të gjetur kesh dhe ju lehtë mund të monitoroni blerjet e juaja në pasqyrën e qarkullimit ose në ndonjë aplikacion tjetër bankar (e-Klik ose Mobile Banking).

 

Është e sigurt

Pagesat me kartela Contactless janë shumë të sigurta. Ato kanë të njëjtën mbrojtje si pagesat me kartela Chip & PIN, duke i bërë ato më të sigurt se sa kesh. Kartelat contactless janë të ngulitura pajisura me shtresa nivele të shumta të sigurisë për mbrojtje kundër mashtrimit.


Pranueshmëria Ndërkombëtare

Nëse keni të udhëtoni jashtë vendit, ju mund të përdorni kartelën tuaj contactless kudo që shitësi ka ekspozuar simbolin contactless.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×