Callback

10 October, 2022 Si të kontaktoni pëmes "Më Kontakto" në telefon me zyrtarët në Qendrën Kontaktuese?

Në webfaqen zyrtare të NLB Bankës në linkun www.nlb-kos.com gjeni mundësinë që të kontaktoni direkt me zyrtarin e Bankës online duke klikuar në “Bisedo me ne” që gjendet në anën e djathtë në fund të faqes.

Klikoni në butonin “Bisedo me ne” dhe hapet dritarja e komunikimit. Përzgjedhni opsionin “Më kontakto në telefon”. Shënoni emrin tuaj, Telefonin dhe Përshkrimin e kërkeses dhe klikoni në “Dërgo kërkesën”
Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×