Lojë shpërblyese me Master Comfort Card

Master Comfort Card

Ka shumë gjëra që ju bëjnë të ndiheni rehat,dhe njëra nga to është Master Comfort Card.

Realizoni pagesa deri në 36 këste me 0% interes dhe bëhuni fitues potencial i njërit nga 6 shpërblimet e mëdha.

Sa më shumë transaksione, aq më shumë mundësi.

Shpërblimet

  1. Iphone 14 Plus 256 GB MIDNIGHT (1 copë)
  2.  SAMSUNG S22 ULTRA 5G 12/256KG BLACK  (1 copë)
  3. TELEVIZION SAMSUNG  (1 copë)
  4. IPAD, APPLE AIR 5, 10.9", 64 GB, SPACE GREY (1 copë)
  5. TROTINET ELEKTRIK, SEGWAY, G30E II BLACK  (1 copë)
  6. LLAPTOP HP 250 G9 8GB/512GB SSD  (1 copë)

Kampanja është aktive nga 02.12.2022 - 31.12.2022 

Fituesit do të përzgjedhen në bazë të numrit të transaksioneve me këste të realizuara gjatë muajit Dhjetor. 6 klientët të cilët kanë realizuar më së shumti transaksione me kartelë kreditore Master Comfort Card do të shpallen fitues të shpërblimeve të listuara më lartë.

Fituesit do të publikohen në Janar 2023 në kanalet zyrtare të Bankës: webfaqe dhe rrjete sociale.

Fituesit

6 klientët të cilët kanë realizuar më së shumti pagesa me këste me kartelë kreditore Master Comfort Card janë:


➡ Ramadan Cocaj - Telefon Iphone 14 Plus 256 GB MIDNIGHT
➡ Muhamet Shabani- Telefon SAMSUNG SM S22 ULTRA 5G 12/256GB BLACK
➡ Dardane Nushi - Televizion SAMSUNG UE75AU7172UXXH
➡ Xhemshit Brajshori - Tablet APPLE AIR 5 10.9" 64GB SPACE GREY
➡ Shkelzen Gashi - Trotinet elektrik- SEGWAY G30E II BLACK
➡ Auron Kocbashli- Llaptop HP 250 G9 I7-1255U 8GB/512GB SSDFituesve ju urojmë fat edhe në të ardhmen, dhe falënderojmë të gjithë klientët që përdorin Master Comfort Card për pagesat me këste, pa interes. Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×