Pagesat nga jashtë në USD

30 November, -0001

Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë se nga muaji Gusht 2017 pagesat nga jashtë në USD duhet të drejtohen përmes bankës korrespondente NLB d.d.

Më poshtë gjeni instruksionet e reja për dërgim të parave në Kosovë në valuten USD.

Për të pranuar pagesa nga jashtë në llogarinë tuaj në NLB Banka Prishtina, urdhëruesi i pagesës duhet t’i japë këto të dhëna:

DETAJET E BANKËS

56A:  Banka Ndërmjetësuese

LJBASI2X

NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D.

Slovenia

57A:  Emri i Bankës             NLB  Banka Sh.a.

SWIFT CODE:   NLPR XK PR

Adresa e Bankës:  Ukshin Hoti nr 124, Prishtinë, Kosovë

DETAJET E PËRFITUESIT

59:   Nr. i llogarisë:  XK05 17…

Emri i Përfituesit:

Adresa:  

Bankat korrespondente të NLB Bankës për pagesa në USD janë:

Swift Code Emri i Bankës Shteti Valuta
LJBASI2X Nova Ljubljanska Banka D.D. Slovenia EUR, USD,CHF, GBP, DKK, SEK, NOK, CAD, AUD,HRK
RZBAATWW Raiffeisen   Bank  International AG Austria EUR, USD

 

Nga data 7 Dhjetor 2013 NLB Banka ka ndërruar kodin e vjetër SWIFT NLPRRS22 në kodin e ri SWIFT të cekur më lartë: NLPRXKPR

Kosova është përfshier në regjistrin IBAN nga data 01.02.2015. Andaj, nga kjo datë llogaritë e kleintëve në bankat lokale, për nevoja të transaksioneve janë konvertuar në formatin alfanumerik IBAN.

Për informata shtesë kontaktoni Qendrën Kontaktuese në +381 (0)38 240 230 100

Ju faleminderit për bashkëpunim!

 

NLB Banka

August 1, 2017

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×