Njoftim për ndryshime në çmimore për Pako të llogarive për Persona Juridik

01 July, 2021

Klientë të nderuar,

Në vazhdën e avancimit dhe modernizimit të produkteve dhe shërbimeve bankare, kemi ri-dizajnuar pakot e llogarive me shërbime shtesë.

NLB Banka sh.a. ju njofton se për shkak të këtyre ndryshimeve, nga data 01.08.2021 do të ketë ndryshim edhe në tarifat për pakot e llogarive për persona juridik.

Më poshtë gjeni ndryshimet që do të aplikohen në çmimore për secilën Pako:

Pra, Banka do te aplikojë një tarifë të vetme për të gjitha shërbimet dhe produktet ekzistuese dhe të reja në kuadër të Pakos.

Lidhur me këtë, ftojmë klientët që të paraqiten në Bankë për t’u njoftuar për së afërmi me ndryshimet brenda pakos dhe për të aktivizuar shërbimet të cilat i kanë të përfshira në kuadër të mirëmbajtjes mujore të Pakos për llogari për Persona juridik.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×