Njoftim

22 July, 2021

Njoftojmë klientët fizik të NLB Banka, të cilët posedojnë Pako Premium, se nga data 01.09.2021 provizioni për mirëmbajtje mujore të pakos tuaj, duke përfshirë edhe mirëmbajtjen e shërbimit e-Banking dhe shërbimeve tjera komunikuese brenda pakos, do të jetë 3,00 EUR. 

Për këtë arsye, ftojmë klientët që të paraqiten në Bankë, për tu njoftuar për së afërmi me ndryshimet brenda pakos dhe për të aktivizuar shërbimet të cilat i ka të përfshira në kuadër të mirëmbajtjes mujore të Pakos.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×