Pako për studentë

Pako studentore me kredi personale dhe me produkte tjera bankare me kushte shumë të favorshme të cilat përmbushin kërkesat e çdo studenti. Aplikoni tani dhe përfitoni nga oferta!Llogari rrjedhëse

Kredi personale

Shërbime Elektronike

Pako për studentë

Pako për studentë është një përmbledhje produktesh bankare dedikuar studentëve përmes së cilës atyre u mundësohet qasja në produkte dhe shërbime të nevojshme për ta.

Cilat produkte/shërbime janë pjesë e pakos për studentë?

  • Llogaria rrjedhëse
  • Kartela Visa Electron e dizajnuar posaçërisht për studentë
  • Kredia personale
  • Shërbimet Elektronike (E-KLIK ebanking dhe M-KLIK mobile banking)
  • SMS Banking (mbushja e telefonit, pagesa e televizionit kabllor etj.)

Dokumentacioni i nevojshëm

  • Dokumentacioni i identifikimit
  • Vërtetimi i statusit të studentit
  • Kontrata e punës së prindit apo kujdestarit (vlen për kredi)

 


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×