Njoftim për mbylljen e ekspoziturës së Bankës në Ferizaj

30 September, 2021

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se Ekspozitura e Bankës në Ferizaj, që gjendet në rrugën Rr. “Dëshmorët e Kombit” p.n. nuk do të ushtrojë veprimtarinë bankare duke filluar nga data 01.11.2021

Të gjithë klientët, duke filluar nga data 01.11.2021 mund të vazhdojnë t’i kryejnë shërbimet në Filialin në Ferizaj, adresa Rr. Rexhep Bislimi nr 105 në Ferizaj.

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni në 038 744 300 ose në Qendrën Kontaktuese 038 240 230 100.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×